Optimale dekking in elke situatie

Onze ontvangers creëren een draadloos netwerk die optimale dekking biedt voor onze sensoren. Binnen in de kas of buiten op het veld. 

Optimale dekking in elke situatie

Onze ontvangers creëren een draadloos netwerk die optimale dekking biedt voor onze sensoren. Binnen in de kas of buiten op het veld.

Hoe het werkt

  • Elke locatie krijgt, afhankelijk van de situatie, één of meerdere ontvangers. Zo wordt er voor gezorgd dat ons draadloze netwerk overal beschikbaar is.
  • De sensoren zijn draadloos verbonden met de ontvanger. Elke meting wordt direct naar de ontvanger gestuurd.
  • De ontvanger is verbonden met het internet en stuurt elke meting door naar ons cloudplatform waar deze wordt verwerkt.
  • De ontvanger kan met 4G, WiFi of Ethernet op het internet worden aangesloten. Met 4G kan de ontvanger heel simpel vrijwel overal geplaatst worden.
  • In Europa en de Verenigde Staten kunnen wij een 4G simkaart leveren.

Features

Afhankelijk van de situatie zijn één of meerdere ontvangers nodig om op de gehele locatie het draadloze netwerk voor de sensoren 

Binnen of buiten

Afhankelijk van de de locatie plaatsen we de ontvanger(s) binnen of buiten. 

Indoor

Voor binnen locaties plaatsen we een indoor ontvanger. In de regel wordt deze boven het betonpad geplaatst maar dit kan ook boven gewas zijn. 

Standaard worden ontvangers geleverd met een 10m stroomkabel waardoor deze heel eenvoudig te installeren is. Alleen een stopcontact is voldoende.

Outdoor

Voor buiten locaties bepalen we samen met de klant wat de beste plek is voor het installeren van de ontvanger en wat er verder benodigd is. Meestal is dit op een dak, aan het gebouw of aan een paal. Daarnaast worden outdoor ontvangers standaard geleverd met een bliksembeveiliging.
Tom de Vreugd

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten wat de voordelen van Growficient voor jou kunnen zijn? Laat het ons weten.